FK Pěnčín-Turnov

Mladší žáci a starší přípravka

Get Adobe Flash player

V 1. kole nového ročníku jsme na kvalitním pěnčínském pažitu hostili družstvo sousedních Sedmihorek.

 

FK Pěnčín - Turnov A - FK Sedmihorky A  6:3 (2:3)

Dnes 2.9.2012 začala sezóna i pro mladší přípravku, která na hřišti v Pěnčíně přivítala tým ze sousedních Sedmihorek. Do utkání hráči Turnova vstoupili náporem, ale zapomněli na zadní vrátka a hosté během 3 minut vedli dvoubrankovým rozdílem. V polovině první části dokázal vsítit první letošní gól turnovského celku Radek Poledne. Ale minutu na to Sedmihorky zase odskočili na rozdíl dvou branek. To bylo z jejich strany vše. Ještě do poločasu stačil snížit za domácí Joshua Pekař. Druhý poločas byl v jasné réžii domácího celku. Kdy dokázali otočit utkání a dotáhnout ho na konečných 6 : 3!! Kde se postupně o branky postarali: Filip Činčura, Radek Poledne, Joshua Pekař a posledním gólem po krásné sólové akci Sarah Pekařová.

Hodnocení trenéra Ježka: Jsem velmi rád, že jsme utkání zvládli. Velmi mě potěšilo, že jsme dokázali otočit nepříznivé skóre ve svůj prospěch. Druhý poločas jsme byli jasně lepší, soupeř nevystřelil skoro na branku. Byl to výborný týmový výkon, založen na bojovnosti a touze po vítězství.

FK Pěnčín - Turnov A - FK Sedmihorky B 20:0 (8:0)


Utkání proti rezervě Sedmihorek skončilo kanonádou. Kterou měl v režii Radek Poledne, který vsítil 9 branek! Od začátku do konce měl převahu tým z Turnova, který soupeře nepustil k žádné větší gólové akci. Domácí se prezentovali pěknou kombinační hrou, která se musela přítomným divákům líbit. O branky se postupně postarali: 9x Radek Poledne, 4 x Joshua Pekař, 4x Sarah Pekařová, 2x Filip Činčura a Honza Víšek.

Hodnocení trenéra Ježka:  Utkání proti začátečníkům ze Sedmihorek jsme zvládli na výbornou. S chutí jsme si zastříleli, nebýt tolika neproměněných šancí mohlo utkání skončit větším brankovým přídělem. Jsem rád, jakou jsme se prezentovali hrou. Hráli jsme kombinační fotbal, který bychom měli předvádět v každém zápase, nebo alespoň se o to pokoušet. Všichni hráči mě potěšili, ale nejde tady nevyzdvihnout autora 9-ti branek Ráďu Poledneho, který ukázal, že je doopravdy střelec.

 


FK Pěnčín - Turnov B - FK Sedmihorky B 9:2 (5:1)

 

Pro Ondru Fišara, Aleše Koňáka, Dana Vošvrdu a Patrícii Rajtrovou byl tento match prvním soutěžním v jejich životě. Stejně na tom byl i soupeř, ale pohled na výsledek i průběh utkání nás musí jednoznačně těšit. Naši hráči byli lepším mužstvem, dvojitým hattrickem se blýsknul Aleš Koňák, dvě branky přidal Ondra Fišar. V obraně vynikal další novic Dan Vošvrda.

 

branky: Koňák 6!, Fišar 2, Bradáč

 

FK Pěnčín - Turnov B - FK Sedmihorky B 3:7 (3:3)

 

Druhé utkání proti těžšímu soupeři nakonec dopadlo porážkou, i když jsem byli soupeři více jak vyrovnaným sokem.

 

branky: Fišar 2, Koňák

 

Hodnocení trenéra Mrkáčka: "Kluci mě velmi potěšili jak svým přístupem, tak výsledkem. Velká gratulace patří Koňákovi, Fišarovi a Vošvrdovi, kteří dnes hráli svůj první mistrák


Všem hráčům A i B týmu děkujeme za předvedené výkony - udělaly nám velkou radost!

Kalendář akcí ZÁŘÍ

 

*vysvětlivky

starší+mladší žáci - výkop 9:30+11:15

starší přípravka - výkop 10:00

mladší přípravka - výkop 9:30

Tučně = domácí utkání

 

Hráči

Trenéři

STARŠÍ ŽÁCI
 
Vedoucí mužstva
Luděk Rozkovec
 
Trenér brankářů
Miroslav Soukup

 

Kondiční trenér

Roman Víšek

 

 MLADŠÍ ŽÁCI

 

Trenér

Petr Havel ml.

e-mail: petr.11havel@seznam.cz

 

MLADŠÍ ŽÁCI+STARŠÍ PŘÍPRAVKA

Pavel Bárta

(roč. 2007 a mladší)

mob. 737 834 347

e-mail: barta.turnov@seznam.cz

 

MLADŠÍ ŽÁCI

Tomáš Mendlík

(roč. 2009 a mladší)

mob. 731 109 854

e-mail: morfeusneo@seznam.cz

Zpracoval Aleš Krejčík

2014; All Rights Reserved

TOPlist